Kurssin hyödyt

  1. Opit ostamaan älypuhelimen
  2. Opit älypuhelimesi päivittäisen käytön
  3. Voit opetella älypuhelimen käytön ilman läheistesi apua
  4. Säästät aikaa ja rahaa kun hoidat asioita nopeasti älypuhelimella
  5. Olet itsevarma ja itsenäinen älypuhelimen käyttäjä
  6. Pysyt kehityksessä mukana


Matka älypuhelimen suvereeniin hallintaan alkaa tältä kurssilta! Kurssin suorittaminen on nopeaa ja helppoa. Tällä kurssilla opit käyttämään älypuhelinta arjessasi tuttuna ja luotettavana apuvälineenä ilman aiempaa kokemusta.

Huom! Kurssi ei sovellu Doro älypuhelimiin, mutta perinteinen älypuhelin on helppo oppia tämän kurssin avulla. Joskus perinteinen älypuhelin on jopa helpompi oppia ja on hyvä senioripuhelin.Tyytyväisyystakuu 100%

Kurssilla on 100% tyytyväisyystakuu. Ilmoita vain meille niin palautamme rahasi. Et tarvitse selityksiä tai hakemuksia. Tyytyväisyystakuu on 60 päivää.


Älypuhelinkurssi kokemuksia

Kuulostaako tutulta:

Minulla ei ole aikaa! En tiedä mistä aloittaisin. Olen liian vanha oppimaan. Pelkään että nolaan itseni jotenkin. En halua olla vaivaksi. Pelkään että sekoitan puhelimeni. En tarvitse älypuhelinta.


Kurssi on nopea, helppo ja turvallinen tapa opetella älypuhelin itsenäisesti. Kuka vain voi oppia älypuhelimen käytön. Kyllä, myös sinä! Aloita jo tänään, koska kurssipaikkoja on rajoitetusti. Kokeilu on riskitöntä, koska palvelullamme on 60 päivän tyytyväisyystakuu.

Kurssipaketin hinta 49,90€

Sisältää kaiken kurssimateriaalin. Kertahinta, ei toistuvia maksuja.

Kuvia kurssilta